Skoči na vsebino

GTM

td marketing od leta 2012

Kaj je Google Tag Manager

Google Tag Manager (GTM) je brezplačno orodje, ki ga ponuja Google, in omogoča enostavno upravljanje in sledenje večjemu številu oznak (tagov) na spletnem mestu. Z oznakami se običajno misli na koščke kode, ki se vstavijo na spletno mesto in služijo različnim namenom, na primer sledenje analitike, oglaševalskih pikslov, sledenje konverzij, remarketing itd.

Namesto da bi ročno vstavljali vsak posamezen kos kode na spletno mesto, lahko uporabite Google Tag Manager za upravljanje in sledenje vseh oznak na enem mestu. Z uporabo GTM se oznake upravljajo prek uporabniškega vmesnika in jih je mogoče enostavno dodajati, urejati in odstranjevati brez potrebe po poseganju v kodo spletnega mesta.

Prednosti Google Tag Managerja so:

  • Enostavno upravljanje: Z uporabo GTM lahko vse oznake na spletnem mestu upravljate centralizirano prek uporabniškega vmesnika, kar poenostavi postopek upravljanja oznak in zmanjša potrebo po vključevanju razvijalcev za vsako spremembo.
  • Hitrost in prilagodljivost: GTM omogoča hitro dodajanje, urejanje in odstranjevanje oznak brez potrebe po poseganju v kodo spletnega mesta. To povečuje prilagodljivost in omogoča hitrejše uvajanje sprememb na spletnem mestu.
  • Natančno sledenje: GTM omogoča natančno sledenje in analizo obiskovalcev spletnega mesta s pomočjo integracije z orodjem Google Analytics in drugimi orodji za spletno analitiko. S sledenjem oznak lahko pridobite podrobne informacije o uporabniškem vedenju, učinkovitosti oglaševalskih kampanj, konverzijah in drugih pomembnih metrikah.
  • Testiranje in različice: GTM omogoča enostavno izvajanje testov oznak in ustvarjanje različic, kar je uporabno pri preizkušanju in optimizaciji oznak pred njihovo dejansko uporabo.


Google Tag Manager je zelo uporabno orodje za digitalne tržnike, spletnega analitika in razvijalce, saj olajša upravljanje sledenja oznak na spletnem mestu in zagotavlja natančne podatke za analizo in optimizacijo marketinških kampanj.

Kje lahko pomagam

Moje storitve

Strategije in svetovanje

Plug and play strategije, ki delujejo. Strateško svetovanje v Digitalnem marketingu.

Spletno oglaševanje

Google in Meta Ads. Celotno oglaševanje z možnostjo dobave vsega materiala ( vsebina in grafika ).

Razvoj spletnih mest

Napredne spletne rešitve, katerih je glavni cilj visoka konverzija.

Analiza

Analiziram uspešnost dosedanjega Digitalnega oglaševanja.

Izpostavljen projekt

Spletna trgovina z naprednim sistemom in kalkulacijo

Želja naročnika je bila enostavna. Želim, da lahko uporabnik naroči svoj izdelek do 1 cm natančno, prejme točno ceno – in takoj opravi nakup!

td marketing

Brezplačna ura svetovanja

Imate problem, pa ne veste kje začeti? Nudim uro svojega časa, da lahko skupaj ugotovimo kje imate priložnosti za izboljšave.